Visie

Illustraties
Werk, vrij en in opdracht voor uitgeverijen particulieren en bedrijven. Diverse onderwerpen: mensen, planten, insecten en landschappen. Technieken: aquarel, acryl, airbrusch, pentekening, conté. Het detail is sterk aanwezig.

Ontwerpen
Grafisch Ontwerpen omvat het maken van logo’s en huisstijlen, brochures, alles wat moet worden vormgegeven en gedrukt. De stijl is gebaseerd op orginaliteit, schoonheid en duidelijkheid.

Beeldhouwen
De beelden zijn van metaal, graniet of in combinaties van beiden. De sculpturen en veel andere beelden ontstaan direct in dialoog met het graniet. Bij monumentaal werk is het idee leidend en wordt eerst een maquette gemaakt zodat de opdrachtgever een duidelijk beeld krijgt van wat het uiteidelijk worden zal. Teksten worden zelfgeschreven of kunnen worden aangeleverd.

De beelden
In het ‘Kunstbos Smitschorre” in Axel staan uitvergrootte Heermoes plantjes, beelden van vijf en drie meter hoog gemaakt van brons en messing. Sculpturen, uitvergrote zoömorfe elementen op een wat gereduceerde schaal vormen de handzamere beelden, meestal van zwart gepolijst graniet. Het project ‘Kunstenaars voor Kinderen’ in 2004 en 1998, beeldhouwen voor een goed doel op het Griekse eiland Naxos, samen met collega beeldhouwers.

Monumentaal werk
Het Watersnood monument (15 ton) op Kruisdorp onder de Scheldedijk nabij Walsoorden(2003). In 2005 , is een tweede Watersnoodmonument (13 ton) gerealiseerd, boven op de dijk in Wolphaartsdijk aan het Veerse meer. En in Terneuzen op de Scheldeboulevard werd op 12 mei 2005 een granieten tegeltableau van 66 tegels onthuld, waarop een dichtregel van André van der Veeke. Ook op de Scheldeboulevard staat een beeld aangekocht door Zeeland Seaports, dit is aangeboden aan DOW Chemicals in Terneuzen, dit beeld blijft ook op de Scheldeboulevard staan. In Hulst staat de Rabofontein, bij het stadskantoor op de markt, een lijst waar de beelden staan volgt nog.